O nama

Osnovali smo internet prodavnicu GOGOMODA sa sopstvenim lejblom u decembru 2016. godine u Švicarskoj u Zugu. Mada je prodavnica mlada, sa modom se bavimo već preko dvije decenije. GOGOmoda zadovoljava tri zahtjeva: atraktivnost, t.j. naš pojam ljepote (koji se mijenja u prostoru i vremenu), kvalitet i cijenu.

Dakle posebnu pažnju poklanjamo estetici, kvalitetu i cijeni naših proizvoda. Tu nepoznajemo kompromis. Pojedine proizvode sami dizajniramo, druge u partnerstvu sa mladim dizajnerima. Proizvodimo kod odabranih proizvođača sa kojima imamo dugotrajno iskustvo.

Fokus

Fokusirani smo na odabran asortiman proizvoda ženske mode, visokog kvaliteta. Pored sopstevnog brenda, u našoj prodavnici ćete naći i odabrane svjetske marke.

Cilj

Naš cilj je da omogućimo našim klijentima da kroz asortiman koji imamo u ponudi izraze svoj lični stil i da dožive pozitivno i prijatno iskustvo u svakom kontaktu sa nama.

Credo

Naziv GOGOmoda opisuje odnos prema proizvodima koje imamo u ponudi, ljudima, potrošačima i životnoj sredini. Estetika, visok standard i pristupačne cijene sparene sa iskrenim i fer odnosima sa našim klijentima i partnerima kao životni stil su utkani u svaku poru našeg odnosa prema radu i okolini.