Zaštita podataka

Vlasnik i administrator internet prodavnice gogo-moda.com (u sljedećem GOGOMODA) svoju obavezu čuvanja Vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku Vašu informaciju koju ostavite tretiraće brižno. Posjetom internet prodavnice GOGOMODA – Swiss Fashion i/ili registracijom prihvatate naše uslove kupovine i ispouke i saglasni ste sa ispod opisanom pravilima privatnosti.

GOGOMODA Pravila Privatnosti

Vlasnik i administrator se obavezuje da štiti Vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa sljedećim opisom zaštite podataka:

 1. Ko je vlasnik i administrator internet prodavnice GOGOMODA
 2. Koje informacije prikupljamo
 3. Kako koristimo prikupljene informacije
 4. Sigurnost podataka
 5. Ko još može imati uvid u Vaše podatke
 6. Kontak adresa i podrška

Vlasnik i administrator internet prodavnice GOGOMODA

Vlasnik internet prodavnice GOGOMODA je kompanija Studenac d.o.o., registrovane u BiH sa sjedištem u Višegradu, Vojvode Putnika 8A. Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu internet prodavnice GOGOMODA je kontrolisana od strane Studenac d.o.o.

Koje informacije prikupljamo

 1. Kada napravite narudžbu ili na drugi način komunicirate sa GOGOMODA sajtom, možemo tražiti od Vas određene informacije, a vi možete proslijediti lične podatke ka nama (na primjer ime i prezime, broj telefona, adresu, kontakt, banku/ detalje kreditne kartice).
 2. Takođe, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste kupili, kao i Vaše navike prilikom posjete našem sajtu, koje ste stranice posjećivali.
 3. Pogledajte primjere kako informacije mogu biti prikupljene od strane internet prodavnice GOGOMODA:
  • Informacije koje Vi ostavljate nama: Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posjete našem sajtu ili koje nam vi dostavite na bili koji drugi nacin (emailom ili telefonom).
  • Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom narudžbi od nas (putem sajta ili putem telefona) pretragom na našem sajtu, učestvovanjem u nagradnim igrama na sajtu, pristupom Vašem nalogu ili tokom ostavljanja komentara, pisanja Vašeg mišljenja o proizvodima.
  • Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo “cookies” (pitati Google za pojašnjenje) kako bi smo prikupili odredjene informacije kada Vaš Web Browser pristupa GOGOMODA sajtu.
  • Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju Vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv Vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takođe, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja mjeri i sakuplja informacije o Vašoj sesiji, dužinu posjete određenim stranicama, klikove i drugo.
 4. Imejl Komunikacija: da nam pomognete kako bi naš imejl newsletter bio korisniji i interesantniji za posjetioce i kupce, pokušavamo da dobijemo povratne informacije o stranicama koje ste posjetili preko klika na newsletter iz Vašeg imejla. Ukoliko više ne želite da primate newsletter uvijek se možete odjaviti prema uputama dobivenim na dnu newsletter ili slanjem imejla na GOGOMODA podršku.

Kako koristimo prikupljene informacije

Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbjednosti mogu biti upotrebljeni za:

 1. Provjeru i isporuku narudžbi
 2. Pružanje podrške kupcu
 3. Pomoći pri sprečavanju prevara (provjera kreditne kartice)
 4. Administracija nagradnih igara
 5. Vođenje Vaše istorije kupovine

Prilikom kreiranja naloga na stranici internet prodavnice GOGOMODA ili kreiranja porudžbe saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

Sigurnost podataka

Bezbjednost Vaših podataka je garantovana jer Studenac koristi najnovije bezjbednosne mjere da zaštiti Vaše podatke prilikom pregledanja sajta ili kupovine kod nas.

Ko još može imati uvid u Vaše podatke

 1. Pored ovlašcenih zaposlenih u Studenac d.o.o. Vaše podatke možemo proslijediti trećim licima nekoj od kurirskih službi u slučaju narudžbe određenih artikala, kako bi bili u mogućnosti isporučiti robu, našem partneru Perunis GmbH u Švicarskoj i našoj marketinškoj agenciji, koja Vaše podatke može koristiti isključivo u svrhe analiza i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge.
 2. Dodatno, određene Vaše informacije mogu biti proslijeđene ovlašćenom državnom organu na njihov eksplicitni zahtjev.

Kontakt adresa

 1. Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za ova GOGOMODA Pravila Privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali netačne podatke, molimo Vas da nas kontaktirate na adresu dole iz footera ili imejlom na adresu: podrska@gogo-moda.com i informacija će biti što je prije moguće ispravljena, ili uklonjena na Vaš zahtjev.
 2. Ukoliko smatrate da ova polisa ne zadovoljava, ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kom pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo Vam pomogli i razrješili Vašu brigu ili problem.

Podrška i reklamacije

Bilo koji problem vezan za proizvod kupljen u internet prodavnici GOGOMODA možete riješiti kontaktom na bilo koji od dole navedenih podataka:

 • Imejlom na podrska@gogo-moda.com
 • Poštom na Studenac d.o.o, Vojvode Putnika 8A, 73240 Višegrad, BiH
 • Telefonom na 051/630-131

30.9.2017